четвер, 15 грудня 2016 р.

15 грудня стартує Всеукраїнський конкурс 

на кращий веб-сайт закладу освіти



Dise-o-web-adaptado-al-SEO1
15 грудня розпочинається реєстрація учасників VII Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт закладу освіти. Конкурс проводить Інтернет Асоціація України за підтримки Міністерства освіти і науки України з метою впровадження інформаційних технологій у навчальний процес та забезпечення новими зручними інструментами взаємодії всіх його учасників – учнів, батьків, учителів та адміністрації навчальних закладів, стимулювання ініціативи у цій сфері, акцентування уваги на важливості повного, оперативного та зручного інформування про діяльність навчальних закладів України засобами Інтернету.
Найкращі сайти визначатимуть визначатимуть за такими номінаціями:
  • веб-сайти загальноосвітніх навчальних закладів (сільські школи та школи селищ міського типу); 
  • веб-сайти загальноосвітніх навчальних закладів (міські школи); 
  • веб-сайти дошкільних навчальних закладів; 
  • веб-сайти позашкільних навчальних закладів; 
  • веб-сайти професійно-технічних навчальних закладів. 
Додатково в номінації «Вебометричний рейтинг» в автоматичному режимі буде визначено показники доступності матеріалів веб-сайтів через пошукові системи та показники їх згадуваності.


Як зазначено в Положенні про 7-й Всеукраїнський конкурс на кращий веб-сайт навчального закладу, предметом конкурсу є змістовне наповнення веб-сайтів навчальних закладів України, зручність їх використання, забезпечення участі всіх учасників навчально-виховного процесу у діяльності навчальних закладів, послуги, що надаються на сайтах.


Веб-сайти мають бути оновлені/створені не пізніше 9 лютого 2017 року. Для участі в конкурсі необхідно на електронну адресу contest@inau.ua подати заявку та анкету. Прийом заявок триватиме до 9 лютого 2017 року.


Детальнішу інформацію про умови конкурсу, анкету та зразки документів можна знайти на сайті Інтернет Асоціації України. (за матеріалами освітнього порталу Педагогічна преса)

Немає коментарів:

Дописати коментар